Jag flänger nog runt mer än de flesta skulle jag tro.
Jag sover borta i snitt en till två nätter per vecka i jobbet och jag är engagerad i mycket vilket gör att jag inte hinner allting, men det gör inget!
Här är veckans middagar
Måndag: Svamprisotto
Tisdag: Böngryta med ris
Onsdag: Spenatsoppa
Torsdag: Biffar med rotmos
Fredag: Fiskbullar med potatis
Lördag: Pizza
Söndag: Smoothie (detta har blivit standard)
Måndagens middag var inte speciellt svår.
Vi använde:
Änglamark ekologiska basmatiris
Oatly matgrädde
Änglamark skogschampinjoner
Salt
Kokade riset först samtidigt som jag hackade upp champinjonerna. Stekte svampen, kryddade, och tillsatte riset efter jag tagit pannan från plattan. Tillsatte grädden. Klart!
Man kan ju ha i fler saker än vad jag hade men jag hade inte tid. Vi var hungriga och min man och jag ville ha maten färdig på 30min. Spelade ingen roll vad jag lagade eller hur det såg ut!
Resultatet:
Svamprisotto
I tisdags så var det böngryta och jag sov borta den dagen så det var min man och min syster som lagade det.
Jag vet faktiskt inte vad de använde, men jag vet att det är borlottibönor från Saltå kvarn (kravmärkt), svampsoya från MsCheng samt att riset är Änglamarks basmatiris.
Det ser helt fantastiskt ut!
Böngryta med ris
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar