måndag 4 mars 2013

Hamburgare

I dag ville jag ha dressing!
Hamburgerdressing!
Vet inte om det beror på att det är vinäger i den eller om jag undermedvetet bara vill ha något lite sötsurt, men i dag blev det iaf hamburgare!

Väldigt lätt att tillreda då man inte egentligen gör något. Utom att steka de färdigpressade köttet och ha lite grönsaker till.

Vi använde:

Änglamarks frysta hamburgare i 4-pack 
Tomater
Kruksallad
Ost
Hamburgerdressing
Ketchup
Fria Grova glutenfria bröd.

Medan min sambo stekte så skar jag grönsaker och rostade bröd. Vi har allt bröd i frysen så tar man bara upp det man vill ha, för som alla vet så blir glutenfritt bröd väldigt torrt väldigt fort.
Jag valde att bara ha ett bröd per burgare för annars skulle inte mitt gap kunna bemästra konsten att äta spektaklet som en hamburgare.
Det var väldigt gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar